ÁSZF

Kérjük, amennyiben Adományozó, Örökbefogadó, illetve aktív felhasználója kíván lenni a kertertalapitvany.hu webáruháznak, figyelmesen olvassa el Általános Szerződési Feltételeinket (továbbiakban: ÁSZF), és kizárólag abban az esetben vegye igénybe szolgáltatásainkat, amennyiben minden pontjával egyetért, és kötelező érvényűnek tekinti magára nézve. Az ÁSZF a Szolgáltató, és a vele szerződéses kapcsolatba lépő Adományozó illetve Örökbefogadó között létrejövő jogviszony általános feltételeit tartalmazza. Az itt nem szabályozott kérdéseket illetően a szolgáltató webáruház tevékenységére vonatkozó mindenkor hatályos magyar jogszabályok és hatósági előírások, valamint a Polgári Törvénykönyvben foglalt rendelkezések külön kikötés nélkül is irányadóak. A Szolgáltató fenntartja a jogot, hogy az ÁSZF-et részben vagy egészben bármikor módosíthatja. Az ÁSZF és annak mindenkori módosítása a közzétételkor lép hatályba. Az ÁSZF mindaddig hatályban marad, amíg a szolgáltató a webáruház szolgáltatást biztosítja. A webshop működésével, megrendelési, és szállítási folyamatával kapcsolatosan felmerülő kérdések esetén a megadott elérhetőségeinken rendelkezésére állunk!

Üzemeltetői adatok

Üzemeltető: A Füvészkertért Alapítvány
Adószám: 18187197-1-42
Székhely: 1083 Budapest, Illés u.25.
Szerződés nyelve: magyar
Elérhetőség: tamogatas@kertertalapitvany.hu
Telefon: +36 30 276 6499

Adományozás

A webáruház segítségével A Füvészkertért Alapítvány részére lehet pénzbeli adományokat küldeni.

Fizetési módok

  • Az Üzemeltető bankszámlájára történő átutalás.
  • Az OTP Simplepay felületén keresztül bankkártyás fizetés.

Regisztráció

Webáruházunkon keresztül történő adományozás regisztráció nélkül történik.

Az adományozás illetve örökbefogadás menete

  • Az adományozás illetve örökbefogadás ugyanúgy működik, mintha egy webshopban vásárolna.
  • Az adományozás illetve örökbefogadás regisztráció nélkül történik.
  • Az Önnek szimpatikus adomány összegének vagy örökbefogadási összegnek megfelelő terméket tegye a kosarába.
  • A „Kosár” ikonra kattintva annak tartalmát a vásárlás alatt bármikor módosíthatja.
  • Ha minden megvásárolni óhajtott terméket a kosárba tett, az “Pénztár”gomb megnyomásával léphet tovább.
  • A Pénztár oldalon az adatok véglegesítésekor a csillaggal megjelölt mezők kitöltése kötelező!
  • Az “Mehet”gomb megnyomásával elindíthatja az adományozás illetve örökbefogadás folyamatát.

Adományozás illetve örökbefogadás módosítása, törlése

Az adományozás jóváhagyása után elektronikusan az adományozás már nem törölhető. Az adományozás illetve örökbefogadás visszavonását e-mailben (tamogatas@kertertalapitvany.hu) kérheti.

Biztonság

Webáruház biztonsági foka megfelelő, használata nem jelent kockázatot, azonban javasoljuk, hogy tegye meg az alábbi óvintézkedéseket: használjon vírus és spyware védelmi szoftvereket friss adatbázissal, telepítse az operációs rendszer biztonsági frissítéseit.

A Weboldalon való vásárlás feltételezi az Adományozó illetve Örökbefogadó részéről az Internet technikai és műszaki korlátainak ismeretét és a technológiával együtt járó hibalehetőségek elfogadását.

Felelősség kizárása

Szolgáltató nem felelős semmilyen kárért, amely a Weboldalra való csatlakozás miatt következett be. Az Adományozót illetve Örökbefogadót terheli a számítógépe, illetve az azon található adatok védelmének kötelezettsége.

Az oldalon feltüntetett leírások és képek csupán tájékoztató jellegűek. A Szolgáltató mindent megtesz annak érdekében, hogy az adatok a valóságnak megfeleljenek. Az esetleges elírásokért a Szolgáltató semmilyen felelősséget nem vállal.

Szerzői jogok

A weboldalon található összes adat, leírás, tájékoztató szöveg, kép, valamint az oldal grafikai és technikai szerkezete, funkcióinak megvalósítási módja, az ezen oldalakon látható formában a jogtulajdonos hozzájárulása nélkül szerzői jogok megsértését jelenti és jogi következményeket von maga után.

A weboldal főoldalára mutató linket bárki elhelyezhet saját felületén külön hozzájárulásunk nélkül. Belső oldalakra mutató linkek elhelyezhetők abban az esetben, ha ezek a teljes oldal, és nem csak egyetlen elem (pl. kép) elérési útját tartalmazzák, illetve az oldal tartalmára semmilyen módon nincsenek hatással, további paramétereket nem tartalmaznak. Tilos linket úgy elhelyezni, hogy az a weboldalt valamely más oldal részeként jelenítse meg.

A jelen általános szerződési feltételekben nem szabályozott kérdésekben a polgári törvénykönyv, a távollevők között kötött szerződésekről szóló  17/1999 (II.5.) kormányrendelet, és az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. tv. rendelkezései az irányadók. A webáruház oldalainak böngészésével, továbbá megrendelésének rögzítésével elfogadja az Üzemeltető általános szerződési feltételeit, továbbá adatkezelési elveit.